Főoldal    Információ a pénzekről     Érme Bolt     Hírek    Linkek
Radnóti Miklós Érme

 Bizonyára már sokak által várt hírrel szolgálunk: 2009. első új emlékpénzének kibocsátására május 19-én kerül sor. Az érme Radnóti Miklós születésének 100. évfordulójáról emlékezik meg, címlete 5000 forint, anyaga 925 ezrelék finomságú ezüst. Az előzetesen jelzett darabszámhoz képest a BU kivitel változatlan marad, a Proof kivitelből négyezer helyett hatezer példány lesz a maximálisan verhetõ mennyiség. A Magyar Érmeboltban vásárlóinknak előjegyzésre volt lehetőségük, Ezen előjegyzés alapján e-mail -ba vesszük fel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a kedvezményes átvételi árakról – lehetõségekrõl.

Szeretnénk emlékeztetni a kedves eljegyzőket arra, hogy megkereséstõl számítva tizenöt nap áll rendelkezésükre az érmék átvételére. Ezen idõ leteltével az elõjegyzett, de át nem vett tételeket értékesítjük www.magyarermebolt.hu honlapon keresztül.

A Magyar Nemzeti Bank sajtóközleménye szerint 2009. június 15-én hozzák forgalomba az új 200 forintos forgalmi érmét, amelynek elsõ napi verdefényes kivitelű veretét hajtatlan, forgalomba nem került 2006. évi 200 Ft-os bankjeggyel együtt fogják díszcsomagolásban árusítani. Az elsõ napi veret az érme kibocsátásának napjától lesz kapható, előjegyzést, elõrendelést nem hirdetnek meg a megjelenés elõtt. A díszcsomagolt érmét és bankjegyet 2000 Ft-os áron lehet majd megvásárolni.

A 2009. évi forgalmi sorok csomagolása az elsõ napi veret forgalomba hozatala után kezdődik meg. A sorok értékesítésérõl a későbbiekben adunk pontosabb tájékoztatást.weboldal készítésSzállítás és garancia | Az adatkezelésről | A használat szabályai | Fémjelek | Jogszabályok | Kapcsolat - Vevőszolgálat