Főoldal    Információ a pénzekről     Érme Bolt     Hírek    Linkek
„Numistica” Érmebörze Kiállítás

 Megrendezésre került elsõ kiállítás és vásárunk 2009 Június 06. a Mercury Hotel Budában!

A kiállításon régi, hozzáértõ kiállítók voltak megtalálhatóak és képviseltette magát az emlékpénzeket forgalmazó Magyar Pénzverõ Zrt. is. A kiállítás 8-14 óráig belépõ díj nélkül lehetett látogatni, nagy érdeklõdés kísérte az igen sok szép ritka emlékérme, emlékpénz numizmatikához kapcsolódó anyagokat. Kiállításra, és a vásárra látogatók gyönyörködtek, vásároltak és cseréltek különbözõ érméket, tárgyakat,könyveket stb.

A „Numistica” elérte célját és megmutatta a nagyközönség számára, hogy Magyarországon lehett Európai színvonalú vásárokat rendezni, melyet a numizmatikusok, kezdõ numizmatikusok, (és/vagy) csak a szépséget kedvelõk is nagyra értékelnek, becsülnek.

A „Numistica” fénypontja a tombola sorsolás volt, melyet három különbözõ idõpontban tartottunk a rendezvény alatt. A szerencsések egy egy emlékpénzzel távoztak a numizmatikai kiállítás és vásárról.

A nyerteseken kívül is mindenki nyert aki részt vett ezen kiállításon hiszen, élményekkel és látvánnyal gazdagabban távoztak, melyet ezen sorokban nem lehet leírni, vissza adni még a lejebb található fényképek sem képesek a jó hangulatot, szépséget, érdekességet megmutatni csak ízelítõt adnak belõle, MERT EZT ÉLÕBEN A HELYSZÍNEN KELL LÁTNI!

Ez utón is szeretnénk köszönetet mondani a két szervezõnek, továbbá minden kiállítónak és látogatónak kiemelve a Magyar Pénzverõ Zrt.-nek, mint kiállítónak, hogy jelenlétével emelte a kiállítás és vásár színvonalát.weboldal készítésSzállítás és garancia | Az adatkezelésről | A használat szabályai | Fémjelek | Jogszabályok | Kapcsolat - Vevőszolgálat