Főoldal    Információ a pénzekről     Érme Bolt     Hírek    Linkek
„MOB” Nemzetközi Gyűjtő találkozó - 2009

„MOB” Nemzetközi Gyûjtõ találkozó 2009.szept.19.

Megrendezésre került a XI. Nemzetközi Gyûjtõtalálkozó, a Magyar Olimpiai Bizottság és a MOB Emlék- és Hagyományőrző Bizottsága rendezésében.
Helyszíne: 1146 Budapest Dózsa György út 1-3 sz. alatti SYMA csarnokban volt.

A kiállításon régi, hozzáértő kiállítók voltak megtalálhatóak és képviseltette magát az emlékpénzeket forgalmazó Magyar Pénzverő Zrt. is. A kiállítás 9-16 óráig belépõ díj nélkül lehetett látogatni, nagy érdeklődés kísérte a rendezvényt, több televíziós társaság is jelen volt és forgatott az eseményen.

A rendezvényt Dr. Schmitt Pál MOB elnöke nyitotta meg.!

A rendezvényen több Olimpiai Bajnokunk és David Maiden a NOB filatéliai referens is részt vett, ki előadást tartott a „ Szimpózium a filatélia szerepe a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tevékenységében.”
A rendezvény egyedi érdekességgel is szolgált, a kihelyezett alkalmi postahivatal, mely alkalmi bélyegzéssel látta el a bélyegeket.
A Magyar Érmebolt is képviseltette magát, mely eredményesen és a szervezők megelégedésére zárult.weboldal készítésSzállítás és garancia | Az adatkezelésről | A használat szabályai | Fémjelek | Jogszabályok | Kapcsolat - Vevőszolgálat