Főoldal    Információ a pénzekről     Érme Bolt 
Gyorskeresés
 
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Keresés anyag szerint
Ezüst
Arany
Névérték
Nyelvek
English Magyar Deutsch


Tisztelt Látogatóink.!
Ezen oldalón folyamatossan szeretnénk önnökkel megosztani a fontos és aktuális híreket a nagyvilágból.
 
Tartalom Jegyzék:
 
-2009.09.19 MOB. Gyűjtő Találkozó
-2009.08.23 Felesleges Készleteink Árverése 1 Foritnttól!
-2009.06.18 Ismét Árverés!
-2009.06.08 Véget ért a Numistica kiállítas és vásár
-2009.06.06 Numistica kiállítas és vásár
-2009.05.13 Radnóti érme és az új 200Ft
-2009.04.28 Magyar Érme
-2009.04.17 Még korszerűbb papirpénz
-2009.04.12  Árverés - Húsvéti
-2009.04.08 Érme Tisztító
-2009.03.18 Érme találkozó - Börze időpontok
-2009.03.08 ÉrmeBörze München
-2009.03.02 Nálunk Számit a Hűség!
-2009.02.01 Árverés indult 
-Az MNB 2009 év emlékpénz kibocsátási programja
-2009.01.19. Radnóti Miklós Emlék Érme
-2009.01.09. Az év érméje
-2009.01.08. Hamisitás nagy üzemben
 
 
 
HIREK
„MOB” Nemzetközi Gyűjtő találkozó 2009.szept.19.
 
 Megrendezésre került a XI. Nemzetközi Gyűjtőtalálkozó, a Magyar Olimpiai Bizottság és a MOB Emlék- és Hagyományőrző Bizottsága rendezésében.
Helyszíne: 1146 Budapest Dózsa György út 1-3 sz. alatti SYMA csarnokban volt.
 
 A kiállításon régi, hozzáértő kiállítók voltak megtalálhatóak és képviseltette magát az emlékpénzeket forgalmazó Magyar Pénzverő Zrt. is. A kiállítás 9-16 óráig belépő díj nélkül lehetett látogatni, nagy érdeklődés kísérte a rendezvényt, több televíziós társaság is jelen volt és forgatott az eseményen.
 
 A rendezvényt Dr. Schmitt Pál MOB elnöke nyitotta meg.!
 
 A rendezvényen több Olimpiai Bajnokunk és David Maiden a NOB filatéliai referens is részt vett, ki előadást tartott a „ Szimpózium a filatélia szerepe a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tevékenységében.”
 A rendezvény egyedi érdekességgel is szolgált, a kihelyezet alkalmi postahivatal, mely alkalmi bélyegzéssel látta el a bélyegeket.
 A Magyar Érmebolt is képviseltette magát, mely eredményesen és a szervezők megelégedésére zárult.
 
Syma_borzesyma erme gyujtosyma_erme
Felesleges készleteink 1 Ft-os Árverése! 2009. Aug. 24
 
Arany, Ezüst, Nemes – Színesfém Érem, Pénz,
Felesleges Készleteinket, ÁRVERÉSEN
1 Ft-os kikiáltási áron, minimál ár nélkül értékesítjük!
 
Árverés Numizmatikusok, Éremgyűjtők, Gyűjtők és kereskedők számára.
Nemes – Színesfém, pénzverő ( pénzverde ) által készített, Magyar Érmeforgalmazó által is értékesített pénz érme, emlék érmék -ből online aukciót indítottunk, melyen minden numismatikus látogató licitálhat a termékeinkre, így biztosan a piaci áron vásárolhatják meg termékeinket! A liciteket folyamatosan tehetik meg (2009/09/06-ig)
Árverés az Érmelicit oldalán található, mely az alábbi Közvetlen Linken érhető el.:

www.ermelicit.hu

 Ismét Árverés! 2009. Jun. 18  

Arany, Ezüst, Nemes - Színesfém

 
1 Ft-os ki kiáltási áron, minimál ár nélkül!
 
Mint korábban igértük, ismét Nemes-Színesfém árverést inditottunk,
amelyen az oldalra látogatók licitálhatnak a termékeinkre,
így biztosan a piaci áron vásárolhatják meg termékeinket!
A liciteket folyamatosan tehetik meg (2009/07/02-ig)
 Árverés alábbi Közvetlen Linken érhető el.


„Numistica” Érmebörze Kiállítás

Megrendezésre került első kiállítás és vásárunk 2009 Június 06. a Mercury Hotel Budában!

A kiállításon régi, hozzáértő kiállítók voltak megtalálhatóak és képviseltette magát az emlékpénzeket forgalmazó Magyar Pénzverő Zrt. is. A kiállítás 8-14 óráig belépő díj nélkül lehetett látogatni, nagy érdeklődés kísérte az igen sok szép ritka emlékérme, emlékpénz numizmatikához kapcsolódó anyagokat. Kiállításra, és a vásárra látogatók gyönyörködtek, vásároltak és cseréltek különböző érméket, tárgyakat,könyveket stb.

A „Numistica” elérte célját és megmutatta a nagyközönség számára, hogy Magyarországon lehett Európai színvonalú vásárokat rendezni, melyet a numizmatikusok, kezdő numizmatikusok, (és/vagy) csak a szépséget kedvelők is nagyra értékelnek, becsülnek.

A „Numistica” fénypontja a tombola sorsolás volt, melyet három különböző időpontban tartottunk a rendezvény alatt. A szerencsések egy egy emlékpénzzel távoztak a numizmatikai kiállítás és vásárról.

A nyerteseken kívül is mindenki nyert aki részt vett ezen kiállításon hiszen, élményekkel és látvánnyal gazdagabban távoztak, melyet ezen sorokban nem lehet leírni, vissza adni még a lejebb található fényképek sem képesek a jó hangulatot, szépséget, érdekességet megmutatni csak ízelítőt adnak belőle,  MERT EZT ÉLŐBEN A HELYSZÍNEN KELL LÁTNI!

Ez utón is szeretnénk köszönetet mondani a két szervezőnek, továbbá minden kiállítónak és látogatónak kiemelve a Magyar Pénzverő Zrt.-nek, mint kiállítónak, hogy jelenlétével emelte a kiállítás és vásár színvonalát.

Numistic kezdet 1Numistic kezdet 2Numistic BörzeNumizmatikai Tombola 1Numizmatikai Tombola Nyertes 1Numizmatikai Tombola Nyertes 2Numizmatikai Tombola Nyertes 3

 

 

Numizmatikai kiállítás és vásár 2009 Jun. 06.

Tisztelt Látogatónk – Vásárlónk!

Meghívjuk önt, családját, ismerőseit 2009 Június 06. –án Mercure Hotel Budapest „Buda” 1013 Budapest, Krisztina Krt. 41-43 sz. alatt megrendezésre kerülő „Numistica” elnevezésű Kiállítás és numizmatikai vásárra.

A Kiállítás ideje       : 8.00 – 14.00 ig

Belépő ára             : BELÉPÉS DÍJTALAN

Reméljük gyerekektől a felnőttekig, hasznos, értékes programot kínálunk szombat délelőtti elfoglaltságra és meghívásunkat elfogadják.

Esetleg nem csak nézőként szeretne részt venni, hanem kiállítóként, erre is van lehetőség, hiszen asztalok még foglalhatóak korlátozott mennyiségben az info@magyarermebolt.hu e-mail címen

Ne feledjék ha szeretnének szép ritka darabokat látni esetleg vásárolni mindenkép látogassanak el 2009-06-06-án a Mercury Hotel Bp. „Buda”-ba!

 

Radnóti Miklós emlékpénz és a 200 Ft megjelenése 2009 Május 13.

 

Bizonyára már sokak által várt hírrel szolgálunk: 2009. első új emlékpénzének kibocsátására május 19-én kerül sor. Az érme Radnóti Miklós születésének 100. évfordulójáról emlékezik meg, címlete 5000 forint, anyaga 925 ezrelék finomságú ezüst. Az előzetesen jelzett darabszámhoz képest a BU kivitel változatlan marad, a Proof kivitelből négyezer helyett hatezer példány lesz a maximálisan verhető mennyiség. A Magyar Érmeboltban vásárlóinknak előjegyzésre volt lehetőségük, Ezen előjegyzés alapján e-mail -ba vesszük fel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a kedvezményes átvételi árakról – lehetőségekről.

Szeretnénk emlékeztetni a kedves előjegyzőket arra, hogy megkereséstől számítva tizenöt nap  áll rendelkezésükre az érmék átvételére. Ezen idő leteltével az előjegyzett, de át nem vett tételeket értékesítjük www.magyarermebolt.hu  honlapon keresztül.

A Magyar Nemzeti Bank sajtóközleménye szerint 2009. június 15-én hozzák forgalomba az új 200 forintos forgalmi érmét, amelynek első napi verdefényes kivitelű veretét hajtatlan, forgalomba nem került 2006. évi 200 Ft-os bankjeggyel együtt fogják díszcsomagolásban árusítani. Az első napi veret az érme kibocsátásának napjától lesz kapható, előjegyzést, előrendelést nem hirdetnek meg a megjelenés előtt. A díszcsomagolt érmét és bankjegyet 2000 Ft-os áron lehet majd megvásárolni.

A 2009. évi forgalmi sorok csomagolása az első napi veret forgalomba hozatala után kezdődik meg. A sorok értékesítéséről a későbbiekben adunk pontosabb tájékoztatást.

 

 

 
Magyar Érme 2009 Április 28.

 

 
Ismét nagy lépésre szánta el magát a magyar érmebolt, saját újságot indított útjára, mely negyedévenként jelenik meg, és térítés mentesen jut az érmegyűjtőkhöz.

 

Az újság révén nyomtatott formában az érmegyűjtők számár érdekes és értékes információkat szeretnénk megosztani. Értesíteni az esetleges találkozókról, börzékről és egyéb fizetett reklámok is megtalálhatóak, melyek szórósan az érme világához kapcsolódnak.

 

Ezen újsággal is szeretnénk céljainkat elérni, hogy az érmegyűjtés csodálatos világát, szépségét, még nagyobb közönség megismerhesse. Igyekeztünk  színes és mindenki számára figyelemfelkeltő cikkeket összegyűjteni, és numizmatikához  illő színes, megragadó nyomtatási formát biztosítani.

 

A  „Magyar Érme”-t  keresse kiállításokon, börzéken, bevásárló központokban, pénzverő boltjában, .. Elektronikus formában itt letölthető.
 

Magyar Érme 2009/1 letöltése

Megújított bankjegyeket bocsát ki a jegybank 2009 Április 17.
 
A Magyar Nemzeti Bank 2009. április 15-től megújított bankjegyeket bocsát ki. Az egyes címletek korszerűbb változatai megjelenésükben a korábbiakkal csaknem megegyezők, azonban további, fokozott védelmet nyújtó, hamisítást nehezítő grafikai elemeket is tartalmaznak.
 
A Magyar Nemzeti Bank 2009. április 15-től az év végén bevonásra kerülő 200 forintos bankjegy kivételével valamennyi papírpénzt megújított formában bocsátja ki. A 2008 őszén már megismert korszerűbb 10 000 forintost követően most a további öt címlet: az 500, az 1000, a 2000, az 5000 és a 20 000 forintos bankjegy új változatai kerülnek forgalomba.
 
A bankjegyekre olyan korszerű – külföldi bankjegyeken, pl. az euro bankjegyeken gyakran alkalmazott – biztonsági elemek (apró sárga körök) kerülnek, amelyek fokozott védelmet nyújtanak. Az 1000 forintosra ezen túlmenően új, ezüstszínű, hologram hatású fémcsík is került.
 
A sárga körök alkalmazása a hamisítás elleni védelmet szolgálja, az új hologram fólia pedig a hamisítás elleni védelmen túlmenően a forgalmi, környezeti hatásoknak is jobban ellenáll, miközben könnyebben ellenőrizhető a hétköznapi vásárlási helyzetekben.
 
Valamennyi korábbi változat továbbra is törvényes fizetőeszköz marad. Az új biztonsági elemekkel ellátott címletek fokozatosan, a következő hónapokban kerülnek forgalomba.
 
Árverésen már kapható!
 

www.ermelicit.hu/aukciok.php


Húsvéti Árverés a vásárlónik érdeklődésére! 2009. Márc. 12

Húsvéti Árverés -  Arany, Ezüst, Nemes - Színesfém

1 Ft-os ki kiáltási áron, minimál ár nélkül!

Árverés a vásárlóink érdeklődésére ill. az előző árverés nagy sikerére való tekintettel!
Ismételten 2009 április 13. napjával - Arany, Ezüst,

Nemes - Színesfém
Árverést indítottunk, amelyen az oldalra látogatók licitálhatnak
a termékeinkre, így biztosan a piaci áron vásárolhatják meg termékeinket!
A liciteket folyamatosan tehetik meg (2009/04/26-ig)
 Árverés alábbi Közvetlen Linken érhető el.

www.ermelicit.hu/aukciok.php

 

Érme Tisztító 2009. Április 08


A mai nappal megkezdtük minden érmegyűjtő  számára  számára nélkülözhetetlen
„Bioenergetik Kkt”  által a 2462-01/1-H  engedélyezési  számmal  forgalmazót
„ÉRME TISZTITÓ” –k  árusítását. Ezen terméket és a hozzá való törlő kendőket
a Tisztító eszközök menü pont alatt találják.

Május 31-ig egy rendkívüli AKCIÓ keretében értékesítjük ezen termékeket.
Részleteket a terméknél olvasható.

Érme Tisztító

Szuper Mikró Szálas Kendő

 

Érme találkozó, Börze időpontok 2009. Március 18.

Fontos Információként felsoroljuk a 2009. évi magyarországi érme rendezvényeket időpont (dátum, nap, Óra) szerint,
melyeken  szép érdekes érméket láthatnak, tudásukat információkkal gazdagíthatják, megismerhetik egymást az érme gyűjtők,
továbbá az esetlegesen hiányzó darabjaikat is beszerezhetik, elcserélhetik.
                    


2009 Március 21. Szombat
10.00     Budapest     Kisárverés    
MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
 
2009 Március 22. Vasárnap
9.00-12.00     Salgótarján
(Nógrád megyeiszerv.)     Tere-Fere csere Hobby Börze    
József Attila Műv.és Konferencia Központ, Salgótarján, Fő tér 5.
Lopatovszki Csaba
Tel: 06-20-421-5530
                     
     
2009 Március 22. Vasárnap
8.00-13.00     Szombathely     XIII. Savaria Országos Éremgyűjtő Találkozó    
M.M.I.K. Szombathely, Ady tér 5.
Asztalrendelés, információ: Pál József
Tel: 06-30-631-9717
paljozsef@t-online.hu
                     
     
2009 Március 25. Szerda
17.00     Dunaújváros     Előadás a helyi múzeumban a "Római Köztársaság érméi"-ről    
Intercisa Múzeum
Asztalos Andrásné (elnök)
Tel: 06-30-312-7945
Paddi Attila
Tel: 06-30-399-0668
                     
     
2009 Március 29. Vasárnap
10.00     Debrecen     Előadás: A Római Birodalom pénztípusai, kiemelve egy két különlegességet címmel    
Debrecen, Faraktár u. 67 alatti MÁV helyiségében
Szekeres Gábor
06-30-722-531
                     

2009 Április 05. Vasárnap
8.00-14.00     Pápa     28. Bakonyvidéki Éremgyűjtők Találkozója    
Petőfi Sándor Gimnázium és Szakki. 8500 Pápa Várkert út 7.,
Asztalfoglalás: Horváth László
Tel: 06-89-777-387
                     
 
2009 Április 18. Szombat
10.00     Budapest     Kisárverés    
MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
 
2009 Április 19. Vasárnap
Esztergom     Érembörze    
Esztergom, Imaház u. 2/a
                     
 
2009 Április 19. Vasárnap
8.00-13.00     Kaposvár     Országos cserenap    
Munkácsy Mihály Gimnázium, Kaposvár Kossuth L. u. 48.,
Dakos Lajos
Tel: 06-82-312-143
Berzy Péter
Tel: 06-30-417-1079
                     
     
2009 Április 25. Szombat
10.00     Budapest     112. Nagyárverés    
MABÉOSZ, Budapest VI. Vörösmarty u. 65
Tel: MÉE 322-0173
Tel/fax: 352-8047
                     
     
2009 Április 26.Vasárnap
9.00-12.00     Balassagyarmat
(Nógrád megyei
szerv.)     Tere-Fere csere Hobby Börze    
Mikszáth Kálmán Műv. Központ, Balassagyarmat, Rákóczi út 50
Lopatovszki Csaba
Tel: 06-20-421-5530
                     
 
2009 Április 26. Vasárnap
8.00-14.00     Győr     Nemzetközi Éremgyűjtő Találkozó    
Veres Péter Mezőgazdasági Szakközép-és Szakképző Iskola Győr, Régi Veszprémi út 1-3
Németh Vilmos
Tel: 06-30-9362-972
                     
     
2009 Április 26. Vasárnap
10.00     Debrecen     Előadás: Szükségpénzekről, használatukról, az akkori gazdasági életre gyakorolt hatásukról. címmel    
Debrecen, Faraktár u. 67 alatti MÁV helyiségében,
Szekeres Gábor
06-30-722-531
                     
     
2009 Április 29. Szerda
17.00     Dunaújváros     Előadás a helyi múzeumban "Rákóczi szabadságharc a numizmatika tükrében"     Intercisa Múzeum
Asztalos Andrásné( elnök)
Tel: 06-30-312-7945
Paddi Attila
Tel: 06-30-399-0668
                     
2009 Május 2. Szombat
8.00-12.00     Gyöngyös     Gyűjtőtalálkozó és "Magyarország 1000 éves történelme érméken és emlékérméken" című kiállítás valamint Gyöngyös által veretett érmék, illetve a Gyöngyös városhoz kapcsolódó intézmények, események emlékére veretett érmék. című kiállítás"    
Mátra Művelődési Központ 3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.,
Helyfoglalás: Dely Károly,
Tel: 06- 37-317-826,
06-30-746-7925
Szabó Gyuláné
Tel: 06-37-318-523,
06-30-585-6977
                     
     
2009 Május 3. Vasárnap
9.00-12.00     Szécsény
(Nógrád megyei
szerv.)     Tere-Fere csere Hobby Börze    
Művelődési és Művészetoktatási Központ Szécsény, Ady e. út 12.,
Lopatovszki Csaba
Tel: 06-20-421-5530
                     
     
2009 Május 10. Vasárnap
8.00-14.00     Székesfehérvár     XXIV. Alba Regia Éremgyűjtő találkozó    
Megyei Művelődési Központ Székesfehérvár III. Béla király tér 1.
Asztalfoglalás: Gáspár András
Tel: 06-22-316-534
                     
     
2009 Május 16. Szombat
1000     Budapest     Kisárverés     MABEOSZ,
Bp. VI. Vörösmarty u. 65,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
     
2009 Május 24. Vasárnap
8.00-15.00     Keszthely     Éremgyűjtők Országos találkozója     Goldmark Károly Művelődési Központ és a Balaton színház Keszthely Fő tér 3.
Asztalfoglalás: Horváth László
Tel: 06-83-313-675
Tóth Zoltán
Tel: 06-20-945-9665
                     
     
2009 Május 24. Vasárnap
8.00-12.00     Baja     XVII. Nemzetközi Dél-Dunatáji Éremgyűjtő találkozó    
KG-Menü Étterem 6500 Baja, Bajcsy Zsilinszky u. - Szent László u. sarkán
Tel: 06-79-425-314,
06-20-211-0040
Tóth Ferenc
Tel: 06-79-326-553
06-30-435-4298
                     
     
2009 Május 24. Vasárnap
10.00     Debrecen     Előadás: Történelmi képeslapok helye és szerepe a gyűjtés világában címmel    
Debrecen, Faraktár u. 67 alatti MÁV helyiségében
Szekeres Gábor
06-30-722-531
                     
 
2009 Május 27. Szerda
17.00     Dunaújváros     Előadás a helyi múzeumban "Vitézségi rend"-ről     Intercisa Múzeum
Asztalos Andrásné (elnök)
Tel: 06-30-312-7945
Paddi Attila
Tel: 06-30-399-0668
                     
     
2009 Május 30. Szombat
9.30 (Hat.- képt. esetén 10.00)     Budapest     2008.évi beszámoló küldöttközgyűlés    
MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     

2009 Junius 6. Szombat
8.00-15.00  "NUMISTICA-IGY IS LEHET" Éremgyűjtő Találkozó, Érme Börze, Érme Csere
Mercure Hotel Buda Budapest. 1013 Krisztina Krt. 41-43 "Mátyás Terem"
Asztalfoglalás:
Plutzer Attila      Tel: 06-30-892-6871
Szegvári Tibor   Tel: 06-20-556-4455
numistica@magyarermebolt.hu


2009 Junius 7. Vasárnap
8.00-15.00     Budapest     Éremgyűjtő Találkozó    
Pécsi Iparosház Pécs, Rákóczi u. 24-26.
Asztalfoglalás helyszínen!
                     
     
2009 Junius 21. Vasárnap
8.00-13.00     Siófok     12. Országos Éremgyűjtő Találkozó    
Általános iskola Zamárdi, Fő út 115.,
Asztalfoglalás: Kátai Jenő
Tel: 06-84-314-359
                     

2009 Julius 5. Vasárnap
8.00-15.00     Balatonalmádi     Pannónia Kulturális Központ és könyvtár    
Balatonalmádi, Városháza tér 4.
Balogh Pál
Tel: 06-70-339-6347,
06-88-413-493(este)
                     
 
2009 Julius 25. Szombat
8.00-13.00     Kecskemét     Numizmatikai Hírös Nap     Gépipari és Műszaki Főiskola sportcsarnoka(nem az aulában)
Kecskemét Izsáki út 10.,
Leányfalusi Károly
Tel: 06-76-491-131
                     

2009 Julius 24-26. Péntek-Szombat-Vasárnap
9.00-18.00
Megnyitó: 10.00     Jászberény     Bélyeg és Érembemutató    
Dériné Művelődési Központ Ifjúsági ház Bercsényi u. 1/a,
Muhi József
Tel: 06-57-410-837
                     
2009 Augusztus 8-9.Szombat-Vasárnap
Győr     Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 39. Vándorgyűlése    
Szécsényi István Egyetem, Egyetem Sportcsarnoka, Győr, Egyetem tér 1.,
Németh Vilmos
Tel: 06-30-9362-972
                     
 
2009 Augusztus 16. Vasárnap
8.00-14.00     Pápa     9. Érem és Fegyverbörze (Pápai történelmi napok keretében)    
Petőfi Sándor Gimnázium 8500 Pápa Várkert út 7.,
Asztalfoglalás: Horváth László
06-89-777-387,
Proszt Imre
06-89-777-951,
06-20-954-72-57
                     
     
2009 Augusztus 29-30. Szombat-Vasárnap
Szombat
8.30-15.00
Vasárnap
8.30-13.00     Budapest     13. Numizmatikai és Filatéliai Találkozó és Börze    
MABÉOSZ, Budapest VI. Vörösmarty u. 65.,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
2009 Szeptember 1. Kedd
Celldömölk     Emlékkiállítás a II. világháború kitörésének 70. évfordulójára    
Kemenesaljai Művelődési Központés könyvtár Celldömölk dr. Gréfin tér 4.,
Hetényi József
Tel: 06-20-526-9064
dr. Hollósy István
Tel: 06-20-238-9793
                     
     
2009 Szeptember 6. Vasárnap
8.00-13.00     Mohács     Éremgyűjtő Találkozó    
Mohács Polgármesteri Hivatal Irodaháza Mohács Szabadság u. 4-6.,
Grünfelder Lőrinc
Tel: 06-69-322-568
17-20 óra között
                     
2009 Szeptember 6. Vasárnap
8.00-13.00     Zalaegerszeg     Regionális cserenap (a cserenapot a bélyeggyűjtőkkel együtt tartjuk)    
8900 Zalaegerszeg Kosztolányi Dezső tér 6., Szakszervezetek Műv. Központ,
Tóth János
Tel: 06-92-313-014
8900 Zalaegerszeg Pf. 267
                     
 
2009 Szeptember 6. Vasárnap
9.00-13.00     Eger     Imre király gyűjtőtalákozó    
Agria Park I.em (Törvényház u. Az autóbusz végállomás közelében)
Asztalfogalalás: Kádár István
Tel: 06-36-317-746,
06-20-481-1679
vagy a keddi Bp.-i összejövetelen 34-es asztalnál
                     
     
2009 Szeptember 13. Vasárnap
8.00-13.00     Kaposvár     Országos cserenap    
Munkácsy Mihály Gimnázium Kaposvár Kossuth L. u. 48.,
Dakos Lajos
Tel: 06-82-312-143
Berzy Péter
Tel: 06-30-417-1079
                     
     
2009 Szeptember 19. Szombat
10.00     Budapest     Kisárverés    
MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65.,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
     
2009 Szeptember 20. Vasárnap
9.00-12.00     Pásztó
(Nógrád megyei
szerv.)     Tere-Fere csere Hobby Börze    
Kollégium Pásztó, Rákóczi út 5.,
Lopatovszki Csaba
Tel: 06-20-421-5530
                     
 
2009 Szeptember 20. Vasárnap    
Esztergom     Éremcsere Találkozó    
Esztergom Imaház u. 2/a,
                     
     
2009 Szeptember 20. Vasárnap
8.00-14.00     Celldömölk     IX. "Kit mit gyűjt" országos cserenap    
Kemenesaljai Művelődési Központ és könyvtár Celldömölk dr. Gréfin tér 4.,
Hetényi József
Tel: 06-20-526-9064
dr. Hollósy István
Tel: 06-20-238-9793
                     
     
2009 Szeptember 20. Vasárnap    
Tata     CIVIL EXPO (1848-49-es bemutatóval és kiállítással vesz részt a csoport)     Vámosi László
Tel: 06-20-9672-813
E-mail: vamosilaszlo@t-online.hu
                     
     
2009 Szeptember 26. Szombat
8.00-13.00     Tata     Éremgyűjtők Országos találkozója    
Tiszti klub Ady Endre út 12.,
Vámosi László
Tel: 06-20-9672-813
E-mail: vamosilaszlo@t-online.hu
                     
     
2009 Szeptember 27. Vasárnap
10.00     Debrecen     Előadás: Magyar Orvosok és Természetvizsgálók érmei címmel    
Debrecen, Faraktár u. 67 alatti MÁV helyiségében
Szekeres Gábor
06-30-722-531
                     
     
2009 Szeptember 27. Vasárnap
8.00-15.00     Keszthely     Érem és bélyeggyűjtők Regionális Találkozója    
Goldmark Károly Művelődési Központ és Balaton színház Simándy terme Keszthely, Fő tér 3.,
Asztalfoglalás: Horváth László
Tel: 06-83-313-675
Tóth Zoltán
Tel: 06-20-945-9665
                     

2009 Október 3. Szombat
8.00-13.00     Szolnok     XII. Géza király napok    
Aba Novák Kulturális Központ, Szolnok Hild Viktor tér 1.,
Hunya Zoltán
06-20-9751-493
5009 Szolnok Pf: 96
                     
 
2009 Október 4. Vasárnap
8.00-14.00     Dunaújváros     Éremgyűjtő Találkozó (Megemlékezés Bánki Donát születésének 150 éves évfordulójáról)    
Bánki Donát Gimnázium és Szakki. Dunaújváros Bercsényi u. 2.,
Asztalos Andrásné( elnök)
06-30-312-7945
Paddi Attila
06-30-399-0668
                     
     
2009 Október  11. Vasárnap
8.00-13.00     Szombathely     XIV. Savaria Országos Éremgyűjtő Találkozó    
M.M.I.K. Szombathely, Ady tér 5.,
Asztalrendelés, info.: Pál József
06-30-631-9717
paljozsef@t-online.hu
                     
     
2009 Október 17. Szombat
10.00     Budapest     Kisárverés    
MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
     
2009 Október 18. Vasárnap
9.00-12.00     Salgótarján     Tere-Fere csere Hobby Börze    
József Attila Műv. és Konferencia Központ Salgótarján, Fő tér 5.,
Lopatovszki Csaba
06-20-421-5530
                     
     
2009 Október 25. Vasárnap
8.00-14.00     Győr     Nemzetközi Éremgyűjtő Találkozó    
Veres Péter Mezőgazdasági Szakközép-és Szakképző Iskola Győr, Régi Veszprémi út 1-3.,
Németh Vilmos
06-30-9362-972
                     
     
2009 Október 31. Szombat
10.00     Debrecen     Előadás: "Hajdúhadház város emlék érmeiről. Mely alkalomból, hányféle és darabszám került kibocsátásra." címmel    
Debrecen, Faraktár u. 67 alatti MÁV helyiségében
Szekeres Gábor
06-30-722-531
                     

2009 November 7. Szombat
10.00     Budapest     113. Nagyárverés    
MABÉOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65.,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
     
2009 November 8. Vasárnap
8.00-13.00     Nyíregyháza     Nemzetközi Börze és Összejövetel    
Nyíregyháza Széchényi u. 29., Zrínyi Ilona Gimnázium
Asztalfoglalás: Vancsisin János
06-20 492-6594
                     
     
2009 November 8. Vasárnap
8.00-14.00     Nagykanizsa     Őszi Börze    
Hevesi Sándor Műv. Központ 8800 Nagykanizsa Széchényi tér 5-9.,
Asztalbérlési lehetőség
Dr. Zsoldi Zoltán
06-30-322-7910
Kovács Sándor
06-30-632-0987
                     
     
2009 November 14. Szombat
9.30 (Hat.- képt. esetén 10.00)    
Budapest     Küldöttközgyűlés     MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65.,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
     
2009 November 15. Vasárnap
8.00-13.00     Csepel     Országos Éremgyűjtő Találkozó    
Rákóczi kert Civil Közösségi Ház, 1212 Bp. Rákóczi tér 34.,
Újvári Sándor
06-30 564-4444
                     
     
2009 November 21. Szombat
10.00     Budapest     Kisárverés    
MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047
                     
     
2009 November 22.
Vasárnap
9.00-12.00     Balassagyarmat     Tere-Fere csere Hobby Börze    
Mikszáth Kálmán Műv. Központ Balassagyarmat, Rákóczi út 50.,
Lopatovszki Csaba
06-20-421-5530
                     
     
2009 November 22. Vasárnap    
Esztergom     Érembörze    
Esztergom Imaház u. 2/a
                     
     
2009 November 28. Szombat
8.00-13.00     Tata     Militaria Börze    
Tiszti klub Ady Endre út 12.,
Vámosi László
06-20-9672-813
vamosilaszlo@t-online.hu
                     
     
2009 November 29. Vasárnap
10.00     Debrecen     Előadás: "Szakirodalmak-katalógusok, ezek hatása a gyűjtők témaválasztására." címmel    
Debrecen, Faraktár u. 67. alatti MÁV helyiségében
Szekeres Gábor
06-30-722-531
                     
2009 December 4. Péntek
18.00 Tata     Sisak-serleg vacsora     Vámosi László
06-20-9672-813
vamosilaszlo@t-online.hu
                     
     
2009 November 12.Szombat
10.00     Budapest     Kisárverés    
MABEOSZ, Bp. VI. Vörösmarty u. 65,
Tel: MÉE 322-0173,
Tel/Fax: 352-8047


       Érmebörze München: 2009 Március 7-8


Ismételten megrendezésre került Münchenben az Évi Nemzetközi Érme Börze,az Időjárás télies volt, mely havazás formájában is megmutatkozott, így Magyarországról oda látogatók  vissza tértek a télbe és szép hó fedte tájakban gyönyörködhettek az oda vezető út  során.
A börzén ismert és új numizmatikai boltok képviseltették magukat, az  Egyesült Államoktól - Kínáig.
A kereslet és az érdeklődés is igen nagy volt, mely a mellékelt fotók is tanúsítják. Ismét láthattuk, nemcsak Magyarországon, oly közkedvelt ezen érme gyűjtési elfoglaltság.
A börzén a körülmények,  a nagy érdeklődésre való tekintett ellenére, kulturált a látogatók és a börzén kiállítók megelégedésére került lebonyolításra.
Az Árak a jelenlegi Euro átváltásának is köszönhetően nagyság rendekkel meghaladta a Magyarországon kínált érmék árait, mely egyértelművé teszi, az érmék igen alul értékeltek
idehaza a minőséget is figyelembe véve..

További Nemzetközi Érme Börzék.:

     2009.Május          16-17    Austria
     2009.Október      10-11    Berlin 
     2009.November   07-08   Frankfurt

 

A Kiállitó Csarnok

Bejárat

Kiállitások

Téli Táj


Nálunk Számit a Hűség!2009 Március 02.


A rohanó világunkba és oly sokat emlegetett  nyugati  kultúrákban a hűség nem sokat mond, az emberek és vállalkozások számára.  Egyre csak az új ügyfelek megszerzése a cél mellyel a piaci helyzetüket mérik. Továbbá jelenleg   leg több üzlet  Vég-kiárusít ill. 50 -70 % leértékelések találhatóak, melyek vagy igazak vagy nem.

Mi ezen irányvonalat nem kívánjuk követni! Nálunk nincs kiárusítás, sem leértékelés csak néhány termékünket igen kedvező áron bocsájtjuk  regisztrált vásárlóink rendelkezésére.

Így azon regisztrált felhasználó  ki  www.magyarermebolt.hu oldalon -  2009 Március 01. napig regisztrált az alábbi érméket a mellette felsorolt árakon megvásárolhatja.!
Mivel darabszámaink korlátozottak, ezért csak öt – öt vásárló igényét tudjuk kielégíteni, ezért nem csak a hűség, de a megrendelés gyorsassága is számit.! ( egy vásárló a meghirdetett  termékből egy darabot rendelhet kedvezményes áron. )

1997     Labdarugó VB                           750 Ft               PP         5 000 Ft
2005     Diósgyőri Vár                          5000 Ft               PP      16 000 Ft
2006     Ferenc József emlék érme                                 BU      28 000 Ft
2008     Csárdáskirálynő                                                  PP       27 000 Ft

És egy Diszkont ár is!
Ha a Ferenc József Emlék érmét és a Csárdás Királynő érmét együtt rendeli akkor 54 000 Ft megvásárolhatja ezen termékünket.

Reméljük sikerült meglepetést szerezni Vásárlónknak és a jövőben is kívánjuk folytatni ezen akcióinkat.

Érdemes figyelni a www.magyarerermebolt.hu oldalait.

És ne feledje nem csak eladni akarunk! ezen oldal az érme gyűjtőket szeretné megfelelő információval segíteni a gyűjtésben, Ezért ha keres vagy azonosít vagy csak az árára kíváncsi nálunk megtalálja.
 

Árverés a vásárlónik érdklődésére! 2009. Február 01.

2009 Február 01. napjával - Areny, Ezüst, Nemes-Szinesfém

Árverés a vásárlóink érdeklődésére!
2009 Február 01. napjával - Arany, Ezüst, Nemes-Színesfém
Árverést indítottunk vásárlóink kérésére, amelyen az oldalra látogatók licitálhat
a termékeinkre, így biztosan a piaci áron vásárolhatják meg termékeinket!
A liciteket 2 hétig folyamatosan tehetik meg (2009/02/15-ig)
az alábbi Közvetlen Linken érhető el.

 

Magyar Érmebolt Árverés

 

 

AZ MNB 2009. ÉVI EMLÉKPÉNZ-KIBOCSÁTÁSI PROGRAMJA


 

Az Érmék Katalógusunkban megtalálható.

Előrendelés elfogadunk!

(Rendeljen és mi értesítjük ha kapható,önnek egy forintjába sem kerül

 - akkor fizet ha az érmét átveszi - személyes átvétel esetén.)

2009-ben jelenik meg várhatóan az alábbiakban leírt darabszámban, így ha hiányzik a gyűjteményéből és a Magyar Pénzverő Zrt.-nél már nem tudja előjegyeztetni, mi előrendelést felveszünk és a beérkezések sorendjében elégítjük ki igényeiket (1-1 db. erejéig)
EZÉRT FELHÍVJUK, FIGYELMŰKET NEM TUDUNK MINDEN MEGRENDELÉST KIELÉGITENI!
Mivel a darabszámok korlátozottak és az eladási árakat nem tudjuk , ezért csak a megjelenéskor és raktárunkba érkezéskor tudjuk tájékoztatni vásárlóinkat a vétel árakról ill. az átvehető darabszámról, melyet elektronikus levél formájában küldünk az elő rendelők számára, ezen levélben ismételten kérni fogjuk a megrendelés megerősítését.
Kérjük a fentiek Tudomásul vételét.

Radnóti Miklós (1909-1944) születésének 100. évfordulója.
Megjelenik 2009. május 5-énBánki Donát (1859-1922), a Bánki-féle vízturbina feltalálója születésének 150. évfordulója
Magyar mérnökök, feltalálók technikai újdonságait, találmányait bemutató sorozat
Megjelenik 2009. június 6-ánA budapesti Dohány utcai Zsinagóga alapításának 150. évfordulója (1859)
"Az egyházi építészet remekei" - sorozat
Megjelenik: 2009. szeptember 6-ánKálvin János születésének 500. évfordulója (1509-1564)
Európai Kulturális Örökség - "Európa" - sorozat
Megjelenik 2009. október 31-énBudapest
"A Világörökség részei Magyarországon" - sorozat
Megjelenik 2009. szeptember 24-énKazinczy Ferenc születésének 250. évfordulója (1759-1831)
Megjelenik 2009. október 27-én

 

Radnóti Miklós Érme 2009. Január 19.

 

Radnóti Miklós (1909-1944) születésének 100. évfordulója.
Megjelenik 2009. május 5-én

Bővebben: www.magyarermebolt.hu/catalog/index.php


Az év érméje! 2009. Január 09.

Nálunk megvásárolható

 

PP:   www.magyarermebolt.hu/catalog/product_info.php

BU:   www.magyarermebolt.hu/catalog/product_info.php

A magyar várakról szóló érmesorozatban megjelent gyulai várat ábrázoló 5000 forintos nyerte az év érméje díjra kiírt közönségszavazást. Két éven belül ez a második magyar siker, tavaly az 56-os emlékérme nyert. Az idén nyertes pénz tervezője, a már tucatnyi érmét tervezett Kiss György szerint egy érme attól a szép, hogy belső harmóniát sugall.

A magyar érmészetnek nagyon komoly elismertsége van a szakmában, világszerte követendőnek tartják, és sok helyen követik is; időnként fel is fedezi az ember a saját munkáit más név alatt – mondta Kiss György, a gyulai váras 5000 forintos érme tervezője annak kapcsán, hogy két éven belül kétszer is magyar fémpénzt választottak az év érméjének.

Az amerikai Krause Publications kiadó hosszú évek óta hirdeti és szervezi az év érméje pályázatát, amelyen az elmúlt évig csak szakmai díjakat osztottak ki. Azonban tavaly és idén már – internetes szavazáson megszerezhető – közönségdíjat is adtak. Ezt mindkét alkalommal magyar érme nyerte: tavaly az 1956-os forradalom 50. évfordulójára kiadott 50-es, míg idén a gyulai várat ábrázoló 5000 forintos.

A „Gyulai vár” emlékérme Kiss György alkotása, előlapján – mint az képünkön is látható – a gyulai vár kontúros ábrázolása látható, a hátlapon pedig a gyulai vár, a mellette található tóval, melyben a vár képe tükröződik. Az emlékérme 925 ezrelék finomságú ezüstből készült, súlya 31,46 gramm, átmérője 38,61 milliméter, széle recézett – közölte a Magyar Nemzeti Bank, amely azt 2007 májusában bocsátotta ki (a szavazáson mindig az előző évi kibocsátások szerepelnek).

Az emlékérméből 8000 darab készült, ebből 4000 darab különleges – úgynevezett tükörfényes (proof) – technológiával. A Magyar Pénzverő Zrt. a teljes meghirdetett érmemennyiséget értékesítette. A tervező szerint a sikerhez kellett a pénzverde által nyújtott tökéletes technikai háttér. "Sikerült valami abszurd dolgot kitalálnom, az érme két oldalára három várat tettem, szóval feladtam a leckét a pénzverdének, de ők csodásan megoldották a feladatukat" – mondta Kiss György.

Az eredetileg festőként végzett érmekészítőnek ez a második fémpénze a váras sorozatban – egyébként 1994 óta készít emlékérméket, összesen már több mint egy tucat került ki a keze alól –, de a korábbi visegrádival szemben ezt abszolút szívügyének tekintette, mivel gyulai származású, több mint tíz éve a város díszpolgára.

A verseny döntőjében, a vetélytársai közül az ausztrálok által készített kengurus érmére szavazott volna, a túldíszítetteket viszont nem szereti. "Ahhoz, hogy érme szép legyen, nem szivárványszínű díszítés kell, hanem az, hogy a felülete belső harmóniát sugározzon. Üssön meg, hogy első látásra felálljon tőle a szőr a kezemen" – árulta el, mit vár el ő egy jó érmétől.

A már közönségdíjat elnyert gyulai váras érme a standard ezüstérmék kategóriájában is döntős, itt szakmai zsűri választja ki a legszebb fémpénzt; az itteni sorrend még nem ismert. Szintén szakmai bírálóbizottság dönt a legjelentősebb történelmi esemény kategóriában döntőbe jutott, szögletes alakú 1000 forintos érméről. Az Adorján János által megálmodott, az első magyar tervezésű és összeszerelésű repülőgépet, a Libellét ábrázoló kupronikkel fémpénzt Bitó Balázs tervezte.

 

Hamisitás nagy üzemben! 2009. Janár 08.

 

Célunk, hogy minden gyűjtő betekintést nyerhessen ebbe a világba és még időben informálódhasson a felkínált gyanús darabokról. Több korabeli és jelenkori modern hamisítványt is megtalálható a piacon.

 

Igy csak megbizható és "megtalálható" eladóktól vásároljanak!.

De a szavak helyett beszéljenek a képek.

weboldal készítésSzállítás és garancia | Az adatkezelésről | A használat szabályai | Fémjelek | Jogszabályok | Kapcsolat - Vevőszolgálat